İçeriğe geç

Harbiye Açık Hava Tiyatrosu Nasıl Gidilir

Harbiye Açık Hava hangi metro durağında?

Taşkışla, Şişli ilçesinde Harbiye Açık Hava Tiyatrosu’na en yakın metro istasyonu hangisidir? Taşkışla, Şişli Harbiye Açık Hava Tiyatrosu’na en yakın metro istasyonu Taşkışla’dır. Yürüyerek 3 dakika uzaklıktadır.

Harbiye üstü kapanıyor mu?

Askeri Müze, Pazartesi hariç her gün 09:00-16:30 saatleri arasında, Mehter Takımı Perşembe ve Cuma günleri 11:00-11:30-15:00 saatleri arasında, Salı, Çarşamba, Cumartesi, Pazar günleri 15:00-15:00 saatleri arasında ziyarete açıktır.

Harbiye Açık Hava sahibi kim?

🎙️Bu yazın en çok konser veren isimleri arasında yer alan ve “Harbiye”nin sunucusu olarak anılan Tan Taşçı, önceki gece “Harbiye Açıkhava”da sahne aldı. Dinleyicilerinin kulaklarını fetheden sanatçı, hayranlarına unutulmaz anlar yaşattı.

Harbiye Açıkhava Tiyatrosu kaç kişilik?

3972 kişilik oturma kapasitesine sahip Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu, İstanbul Hilton Oteli ve Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nın hemen yanında, şehrin kalbi Beyoğlu’na sadece 10 dakikalık yürüme mesafesinde yer almaktadır.

Harbiye hangi metro durağına yakın?

İstanbul Kongre Merkezi’ne M2 Yenikapı-Hacıosman metro hattının Osmanbey veya Taksim istasyonlarından kolayca ulaşabilirsiniz. Osmanbey ve Taksim metro istasyonları İstanbul Kongre Merkezi’ne yaklaşık 7 dakikalık yürüme mesafesindedir.

Harbiye Açık Hava Konseri’ne nasıl gidilir?

Araçlarınızı M2 Yenikapı-Seyrantepe-Hacıosman metrosuyla entegre İSPARK otoparklarına park edip metroyla yolculuğunuza devam edebilirsiniz. Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi’ne giden otobüs hatları: 129T, 30A, 30M, 54E, 70KY, 89C, 93T.

Harbiye açık havada sigara içiliyor mu?

Burada açık havada birçok ünlü sanatçıyı dinleyebilir ve huzur içinde eğlenebilirsiniz. Sadece konser aralarında sigara içenlerin sigara içme alanına ulaşması biraz zor oluyor 🙂 Ayrıca sigara içme alanları çok dar.

Harbiye Tan konseri kaç saat sürüyor?

Tan Taşçı’nın konser performansları genellikle 2 ila 3 saat arasında sürüyor.

Harbiye konserleri 2024 ne zaman?

2024 Jolly Joker Harbiye Açık Hava konserlerinin programı açıklandı! Jolly Joker Harbiye Açık Hava konserlerinin ikinci etabı 26-27-28 Eylül ve 3-4 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek! Biletler Biletix’te! Bilet almak için tıklayın!

Konser kaç saat sürer?

Konser yaklaşık 90 dakika sürüyor ve şarkı sayısı 25 ile 30 arasında değişiyor.

Harbiye açık hava neden önemli?

Harbiye Açık Hava konserleri sadece Türkiye’nin en ünlü yıldızlarını ağırlamakla kalmıyor, aynı zamanda Pink Martini ve George Dalaras gibi dünya müziğinin önde gelen isimlerini aynı sahnede, aynı atmosferde bir araya getiriyor. Bunun en güzel örneğini bu yıl Mustafa Ceceli & Lara Fabian konserinde gördük.

Harbiye hangi semttedir?

Harbiye, İstanbul’un Şişli ilçesine bağlı bir semt ve mahalledir.

Harbiye Cemil Topuzlu Metro ile Nasıl Gidilir?

Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu’na Osmanbey veya Taksim istasyonlarından M2 Yenikapı-Seyrantepe-Hacıosman metrosuna binerek ulaşabilirsiniz. Araçlarınızı M2 Yenikapı-Seyrantepe-Hacıosman metrosuna entegre İSPARK otoparklarına park edip yolculuğunuza metroyla devam edebilirsiniz.

Harbiye açık hava hangi yakada?

Şehrin Avrupa yakasında İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nın karşısında ve Hilton İstanbul Bosphorus’un arkasında yer almaktadır. Şehrin Avrupa yakasında İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nın karşısında ve Hilton İstanbul Bosphorus’un arkasında yer almaktadır.

Türkiye’nin en büyük tiyatro salonu kaç kişilik?

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, 679 kişilik kapasiteli salonun Devlet Tiyatrosu’nun sahnesi olduğunu belirterek, “Pandemi olmasaydı bir yıl önce faaliyetlerimize başlayacaktık” dedi. Burası 679 kişilik kapasitesiyle Ankara’nın en büyük Devlet Tiyatrosu sahnesi.

Harbiye orduevine hangi metro gider?

TF1, Şişli Bölgesi Harbiye’de Harbiye Orduevi’ne giden son metro aracıdır.

Haliç Kongre Merkezi hangi metro durağında?

İstanbul’da Haliç Kongre Merkezi’ne en yakın metro istasyonu hangisidir? İstanbul Haliç Kongre Merkezi’ne en yakın metro istasyonu Eyüp’tür (Tf2). 6 dakikalık yürüme mesafesindedir.

Harbiye Tan konseri kaç saat sürüyor?

Tan Taşçı’nın konser performansları genellikle 2 ila 3 saat arasında sürüyor.

Harbiye Cemil Topuzlu Otoparkı var mı?

*Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu etkinlik alanının ana girişinde bulunan GetirAraç otoparkı GetirAraç kullanıcılarına ücretsiz! Biletler Passo, Biletix ve Biletinial’da! Etkinliğe kayıtlar kapanmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir