İçeriğe geç

Kubilay Aka Ne Iş Yapıyordu

Kubilay Aka nasıl ünlü oldu?

Çukur dizisinde Celasun karakteriyle daha geniş bir izleyici kitlesine ulaşan Kubilay Aka, 2017 yılında Arif V 216 adlı sinema filmindeki rolüyle de beyazperdede yer aldı.

Kubilay Aka hangi bölüm mezunu?

1995 doğumlu Kubilay Aka, Eskişehir Anadolu Üniversitesi Havalimanı İşletmeciliği bölümünden mezun oldu. Küçük yaşlardan itibaren oyunculuk ve müzikle ilgilenen Aka, havalimanında çalışırken keşfedildi ve ilk kez 2016 yılında “Vatanım Sensin” adlı televizyon dizisiyle geniş bir izleyici kitlesine ulaştı.

Kubilay Aka hangi markanın yüzü?

Dünyaca ünlü Danimarkalı marka Jack&Jones, kendin olma cesaretini yansıtan ilkbahar/yaz sezonunu marka elçisi oyuncu Kubilay Aka ile tanıttı. Yeni sezonla birlikte ilk kez satışa sunulan kadın koleksiyonunu da bünyesine katan Jack&Jones Club, Aka ile kamera karşısına geçti.

Kubilay Aka hangi takımı tutuyor?

1907Kings | Fenerbahçe | ☪︎ | Fenerbahçe’nin muhteşem oyuncusu Kubilay Aka!

Kubilay Aka eskiden ne iş yapıyordu?

Bir süre havalimanında çalıştıktan sonra menajeri Ufuk Ergin ile tanışmış ve ardından 2016-2018 yılları arasında Kanal D’de yayınlanan Vatanım Sensin dizisinde Ali Kemal karakterini canlandırmıştır. Ayrıca oyunculuk eğitimi de almıştır. Dört sezon boyunca Çukur dizisinde Celasun karakterini canlandırmıştır.

Kubilay Aka aldatıldı mı?

Kubilay Aka ve Miray Daner, 2.

Kubilay Aka kimle sevgili?

Dergi | Hafsanur Sancaktutan ile Kubilay Aka’nın aşkı belgeleniyor. Çiftin Kandilli’deki bir restoranın önünde el ele görüntülendiği anlar… 15 Ağustos 2024

Kubilay aslen nereli?

Biyografi. 15 Kasım 1906’da Adana’nın Kozan ilçesinde Girit göçmeni Hüseyin Karavana ve Zeynep Hanım’ın Fatma, Demir ve Ali çiftinin çocuğu olarak dünyaya gelen Kubilay, 1912 yılında ailesiyle birlikte İzmir’e göç etti. Daha sonra Aydın’a yerleştiler ve burada da akrabaları oldu.

Kubilay Aka adanalı mı?

Kubilay Aka, 5 Mayıs 1995’te İstanbul’da doğdu ve Vatanım Sensin ve Çukur dizilerindeki rolüyle büyük ilgi gördü.

Kubilay Karaca nereli?

Kişisel BilgilerDoğum Yeri:ANKARADOğum Tarihi:12 Mart 1993Uyruğu:TCFutbolcu Menajeri:

Kubilay Aka kaç?

Kubilay Aka kaç yaşında? Başarılı oyuncu Kubilay Aka 12 Nisan 1995’te İstanbul’da doğdu. Aka şu anda 28 yaşında.

Kubilay Aka’nın burcu ne?

Çukur Celasun, Kubilay Aka, 5 Mayıs 1995’te İstanbul’da doğdu. 24 yaşında. Boğa burcu.

Atatürk hangi takımlı?

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk de bir Fenerbahçe taraftarıydı. 10 Ağustos 1928’de, 3-3 berabere biten Gazi Kupası maçından sonra Atatürk, üçü Galatasaraylı, ikisi Fenerbahçeli olmak üzere beş kişiye şöyle demişti: “Burada üçe karşı üçüz. Çünkü ben de Fenerbahçeliyim!”

Ali Sabancı hangi takımlı?

Şirketler A.Ş. Grubun bazı benzer şirketlerinin Yönetim Kurulu Üyesi ve Yönetim Kurulu Başkanıdır. Mayıs 2013’te Gediz Üniversitesi Senatosu tarafından kendisine fahri doktora unvanı verilmiştir. Galatasaray Spor Kulübü üyesi, TOBB Genç Girişimciler Kurulu Başkanı ve ISO ve TAİK üyesidir.

Kubilay Karça nasıl ünlü oldu?

Kubilay Mert Karça (1996 doğumlu; Eskişehir, Türkiye) Türk rap müzisyeni, söz yazarı ve bestecidir. Kariyerine 2018 yılında yayınlanan Kumpas adlı single ile başlamış ve Şehinşah, Sansar Salvo, Anıl Piyancı Allâme ve Feride Hilal Akın gibi birçok müzisyenle ortak projelerde yer almıştır.

Kubilay Aka nerede oynadı?

Kubilay Aka hangi dizide rol aldı? Kubilay Aka, “Vatanım Sensin”, “Çukur”, “Aşk 101”, “Sadece Arkadaşlar”, “Dokuz Oğuz” ve “İnci Taneleri” dizilerinde rol aldı.

Kubilay aslen nereli?

Biyografi. 15 Kasım 1906’da Adana’nın Kozan ilçesinde Girit göçmeni Hüseyin Karavana ve Zeynep Hanım’ın Fatma, Demir ve Ali çiftinin çocuğu olarak dünyaya gelen Kubilay, 1912 yılında ailesiyle birlikte İzmir’e göç etti. Daha sonra Aydın’a yerleştiler ve burada da akrabaları oldu.

Kubilay Aka nasıl kilo verdi?

Hiçbir şey yemedim ve 2 ay boyunca egzersiz yaptım. Su bazlı bir diyet uygulamaya çalıştım. “Sürekli çorba ve meyve suyu içiyordum ve salatalık yiyordum…” dedi.

Tavsiyeli Bağlantılar: Akik Taşı Hangi Burca Aittir

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir