İçeriğe geç

Balıkesir Altınova Arası Kaç Kilometre

Altınova Balıkesir arası otobüsle kaç saat?

Balıkesir’den Altınova’ya Kamil Koç ile seyahat etmek ekonomik ve konforludur. İki şehir arasındaki mesafe 155 km olup yolculuk yaklaşık 2 saat 15 dakika sürmektedir.

Balıkesir Ayvalık arası kaç km?

Balıkesir ile Ayvalık arası kaç kilometre? Balıkesir ile Ayvalık arası mesafe yaklaşık 134 km’dir.

Yalova Balıkesir Altınova arası kaç km?

Bu uçuşların ortalama bilet fiyatları 450 civarındadır.

Balıkesir Erdek arası kaç kilometredir?

Erdek Otogarı ile Balıkesir şehir merkezi arasındaki mesafe 110 km’dir.

Balıkesir Ayvalık arası otobüsle kaç saat?

Balıkesir’den Ayvalık’a Pamukkale Turizm ile yolculuğunuz yaklaşık 2 saat sürmektedir.

Edremit Ayvalık arası otobüsle kaç saat?

Edremit’ten Ayvalık’a otobüsle gitmek ne kadar sürer? Edremit’ten Ayvalık’a ortalama otobüs yolculuğu süresi yaklaşık 45 gündür. Ancak, bu iki şehir arasındaki 42 km mesafeyi en hızlı otobüsle yaklaşık 30 dakikada kat edebilirsiniz.

Balıkesir Sarımsaklı arası kaç kilometredir?

Balıkesir Sarımsaklı arası kaç kilometre? Pamukkale Turizm ile Balıkesir-Sarımsaklı arası mesafe yaklaşık 153 kilometredir. Tüm uçuşlarımızın güzergah, duraklama ve seyahat süresi gibi detaylarını mobil uygulamamız ve web sitemiz üzerinden inceleyebilirsiniz.

Balıkesir Ayvalık Belediye Otobüsü ne kadar?

Otobüs seferi Balıkesir-AyvalıkOrtalama bilet fiyatı₺264.Ortalama otobüs seyahat süresi2s.Günlük otobüs sayısı1.En erken otobüs hareket saati 00:05.Mesafe108 km.En geç otobüs hareket saati23:50.

Ayvalığa feribot var mı?

Ayvalık-Midilli feribot bileti satın alırken gidiş-dönüş veya gidiş-dönüş arasında seçim yapabilirsiniz. Midilli adasına ulaşmanın en kolay yolu Ayvalık’tan geçer. Ege Denizi’nde bulunan bu adaya katamaran araçlarıyla ulaşılabilir.

Altınova nereye bağlıdır?

Yalova’nın güneybatısında yer alır. Doğusunda Kocaeli, güneyinde Bursa, batısında Çiftlikköy ilçesi ve kuzeyinde İzmit Körfezi ile çevrilidir. İstanbul’a 70 km, Bursa’ya 100 km ve Yalova’ya 27 km uzaklıktadır. Nüfusu 2023 yılı itibariyle yaklaşık 35.000’dir.

Altınova’ya hangi otobüs gider?

Kepez bölgesinin en çok ziyaret edilen yerlerinden biri olan Altınova’ya toplu taşıma ile nasıl gidebileceğinizi buradan öğrenebilirsiniz. Otobüs: 35, 400, AC03, 46, 46A.

Altınova otobüsleri nereden kalkıyor?

OTOBÜS VE GÜZERGAH BİLGİLERİBölümYerEski GarajHedefAltınova Merkez

Balıkesir Akçay arası kaç kilometre?

Balıkesir – Akçay – Balıkesir arası en ucuz otobüs biletini bulun. Kamil Koç ile Balıkesir – Akçay – Balıkesir seferleri ekonomik ve konforludur. İki şehir arasındaki mesafe 96 km olup yolculuk yaklaşık 1 saat 15 dakika sürmektedir.

Balıkesir Altınoluk arası kaç kilometre?

Otobüs Altınoluk – Balıkesir Dilediğiniz zaman biletinizi alıp seyahate başlayabilirsiniz! Altınoluk – Balıkesir arası mesafe 111 km olup en hızlı uçuşumuzla yaklaşık 2 saat sürmektedir.

Balıkesir Burhaniye arası kaç kilometre?

Balıkesir ile Burhaniye arası mesafe 100 km olup en hızlı uçuşumuzla yaklaşık 1 saat 10 dakika sürmektedir.

Bursa Balıkesir arası otobüsle kaç saat sürüyor?

Bursa ile Balıkesir arasındaki ortalama otobüs yolculuğu 2 saat 7 dakika sürüyor. Bursa ile Balıkesir arasında hangi otobüs şirketleri sefer düzenliyor?

Ankara Balıkesir Ayvalık arası otobüsle kaç saat?

Ankara Ayvalık arası seyahat mesafesi kaç kilometredir ve yolculuk kaç saat sürer? Ankara Ayvalık arası toplam mesafe 547 kilometredir. İki lokasyon arasındaki otobüs yolculuğu 8 saat sürmektedir.

Balıkesir Edremit arası otobüsle kaç saat?

Balıkesir Edremit Arası Seyahat: Balıkesir’den ilk uçuş 00:15’te, son uçuş ise 19:00’da kalkmaktadır. Balıkesir Edremit arası uçuşlar yaklaşık 50 dakika ve saat sürmektedir; Ayrıca son model araçlarımızla seyahat artık çok daha konforlu.

Bursa Balıkesir Edremit arası kaç saat otobüsle?

Bursa Edremit arası otobüs yolculuğu ortalama 3 saat 26 dakika sürmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Grup Yapan Escort